Βαπτίσεις

Η Gallop Catering έχει δημιουργήσει δυο μοντέρνους χώρους στο κέντρο της Λευκωσίας με απεριόριστο χώρο στάθμευσης. Οι δυο αίθουσες, το Cultura Atrium και η Εστία, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από διάφορες εκκλησίες, όπως είναι η Μονή του Κύκκου, οι Άγιοι Ομολογητές, η Αγία Βαρβάρα, του Απόστολου Αντρέα, το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης κ.α.
Οι ευρύχωρες και ευέλικτες αίθουσες προσφέρουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε πάνω από 250 άτομα για τη βάπτιση του παιδιού σας, καθώς και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για παιδότοπο στον εσωτερικό χώρο ή τις εξωτερικές βεράντες.
Η κουζίνα της Gallop Catering είναι πλήρως εξοπλισμένη και βρίσκεται στο χώρο του καφεστιατορίου. Η ομάδα είναι στελεχωμένη από έμπειρους Chef με αποστολή να προσφέρει γευστικές δημιουργίες με έμπνευση και επιρροές από την Κυπριακή αλλά και άλλες Διεθνείς κουζίνες (Γιαπωνέζικη, Κινέζικη, Ιταλική, Γαλλική, Μεξικάνικη κλπ). Οι Chef της Gallop Catering ωθούν τα γαστρονομικά όρια διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ποιότητα αφού όλα μαγειρεύονται λίγο πριν φτάσουν στο πιάτο.
Το επαγγελματικό και φιλικό μας προσωπικό θα παραμείνει στη διάθεση σας από τη διοργάνωση μέχρι το τελευταίο λεπτό της εκδήλωσης έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας υποσχόμενοι μια άψογη εμπειρία για εσάς και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας.