Γάμοι

Το Cultura Atrium αποτελεί ένα μοντέρνο και εναλλακτικό χώρο στο κέντρο της Λευκωσίας με απεριόριστο χώρο στάθμευσης. Η ευελιξία και η δυναμική του χώρου, σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών οδήγησαν στη γρήγορη αναγνώριση του χώρου από το απαιτητικό κοινό της Λευκωσίας και όχι μόνο.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σας δίνεται η δυνατότητα να φιλοξενήσετε το πάρτι γάμου σας κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το αίθριο lounge του Cultura Atrium με χωρητικότητα 700 καθισμένων ατόμων, ανυψώνει το επίπεδο του κοκτέιλ πάρτι δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή στιγμή με αγαπημένα πρόσωπα. Ο εσωτερικός χώρος σε μοντέρνα αρχιτεκτονική γραμμή, έχει χωρητικότητα 350 ατόμων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το γαμήλιο δείπνο ή το after party του γάμου σας.

Οι ευέλικτοι χώροι του Cultura Atrium, εσωτερικοί και εξωτερικοί, θα διαμορφωθούν ανάλογα για να καλύψουν τις απαιτήσεις της εκδήλωσης σας . Η εταιρεία μας προσφέρει διακόσμηση του χώρου με σαλονάκια, υφάσματα (κουρτίνες, τραπεζομάντιλα, καλύμματα καρεκλών/ καναπέδων/ σκαμπό), εξειδικευμένα φωτιστικά, και το σκηνικό με τις φωτισμένες ομπρέλες. Η διακόσμηση περιλαμβάνει επίσης κεριά σε όλο τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Η κουζίνα της Gallop Catering είναι πλήρως εξοπλισμένη και βρίσκεται στο χώρο του καφεστιατορίου. Η ομάδα είναι στελεχωμένη από έμπειρους Chef με αποστολή να προσφέρει γευστικές δημιουργίες με έμπνευση και επιρροές από την Κυπριακή αλλά και άλλες Διεθνείς κουζίνες (Γιαπωνέζικη, Κινέζικη, Ιταλική, Γαλλική, Μεξικάνικη κλπ). Οι Chef της Gallop Catering ωθούν τα γαστρονομικά όρια διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ποιότητα αφού όλα μαγειρεύονται λίγο πριν φτάσουν στο πιάτο.