Συνέδρια / Εταιρικές εκδηλώσεις

Η Gallop Catering με έδρα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Cyprus College) έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει κάθε είδους επαγγελματικό συνέδριο και εταιρική εκδήλωση. Η στρατηγική γεωγραφική θέση του χώρου σε συνδυασμό με τις άρτια εξοπλισμένες αίθουσες του Πανεπιστημίου και το εξειδικευμένο προσωπικό μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία κάθε επαγγελματικής εκδήλωσης.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες και αμφιθέατρα χωρητικότητας από 100 έως 550 άτομα, όλα εξοπλισμένα με state-of-the-art οπτικοακουστικά μέσα. Οι μοντέρνοι, όμορφα σχεδιασμενοι και λειτουργικοί χώροι είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων μεταξύ των οποίων συνέδρια, σεμινάρια, εκθέσεις, παρουσιάσεις κλπ.

Η κουζίνα της Gallop Catering είναι πλήρως εξοπλισμένη και βρίσκεται στο χώρο του Πανεπιστημίου. Η ομάδα είναι στελεχωμένη από έμπειρους Chef με αποστολή να προσφέρει γευστικές δημιουργίες με έμπνευση και επιρροές από την Κυπριακή αλλά και άλλες Διεθνείς κουζίνες (Γιαπωνέζικη, Κινέζικη, Ιταλική, Γαλλική, Μεξικάνικη κλπ). Οι υπηρεσίες catering που προσφέρονται συμπεριλαμβάνουν:

bullet-2 Διάλειμμα για καφέ (ποικιλία αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων με συνοδεία χυμών και καφέ)

bullet-2 Γεύματα και δείπνα (finger food ή μπουφέ ή set menu ή a la carte)

bullet-2 Πάρτι και δείπνα γκαλά

Το επαγγελματικό και φιλικό μας προσωπικό θα παραμείνει στη διάθεση σας από τη διοργάνωση μέχρι το τελευταίο λεπτό της εκδήλωσης και η εμπειρία μας είναι σύμμαχος στην παράδοση μιας άψογης εκδήλωσης.