Καφεστιατόριο Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Gallop Catering ιδρύθηκε το 2011 από μια ομάδα που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων, με τη νεανική διορατικότητα. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στους χώρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου (Cyprus College) με στόχο την καθημερινή λειτουργία και διαχείριση του καφεστιατορίου.

Το καφεστιατόριο εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση τις σιτιστικές ανάγκες περίπου 5000 φοιτητών και 320 ατόμων του προσωπικού του Πανεπιστημίου. Τις καθημερινές το μπαρ  προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καφέδων και σνακ, και ενισχύεται κατά τις μεσημεριανές ώρες (12:30 – 15:30) από μπουφέ με περισσότερες από 10 επιλογές φρεσκομαγειρεμένων φαγητών.

Η κουζίνα της Gallop Catering είναι πλήρως εξοπλισμένη και βρίσκεται στο χώρο του καφεστιατορίου. Η ομάδα είναι στελεχωμένη από έμπειρους Chef με αποστολή να προσφέρει γευστικές δημιουργίες με έμπνευση και επιρροές από την Κυπριακή αλλά και άλλες Διεθνείς κουζίνες (Γιαπωνέζικη, Κινέζικη, Ιταλική, Γαλλική, Μεξικάνικη κλπ). Οι Chef της Gallop Catering ωθούν τα γαστρονομικά όρια διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ποιότητα αφού όλα μαγειρεύονται λίγο πριν φτάσουν στο πιάτο.

Το όραμα της ομάδας της Gallop Catering ήταν να δημουργηθεί ένας πολυχώρος με τη δυνατότητα όχι μόνο να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της Πανεπιστημιακής κοινότητας, αλλά να μπορεί να φιλοξενήσει και άλλες εξειδικευμένες εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια, συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, συναυλίες κ.α.

Υπηρεσίες

bullet-2 Διάλειμμα για καφέ (ποικιλία αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων με συνοδεία χυμών και καφέ)

bullet-2 Γεύματα και δέιπνα (finger food ή μπουφέ ή set menu ή a la carte)

bullet-2 Πάρτι και δείπνα γκαλά

Χωρητικότητα

bullet-2 Εσωτερικοί χώροι – τραπεζαρία: 400 άτομα

bullet-2 Εσωτερικοί χώροι – κοκτειλ πάρτι: Έως 2000 άτομα

bullet-2 Εξωτερικοί χώροι – κοκτειλ πάρτι: Έως 2000 άτομα

bullet-2 Χώρος στάθμευσης: 1000 αυτοκίνητα

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 07:30 – 21:00

Σάββατο: 07:30 – 15:00

(Άλλες ώρες κατόπιν αιτήσεως)